De zomer is aangebroken en de temperatuur loopt op. Zowel binnen als buiten stijgt het kwik en evenals in voorgaande jaren verwacht het KNMI in lijn met de global warming dat dit voorjaar weer vele temperatuurrecords verbroken zullen worden. Kortom, het wordt tijd om maatregelen te nemen in huis, op kantoor en op uw veranda!

Niets is beter geschikt om een ruimte aangenamer te maken qua gevoelstemperatuur dan een plafondventilator. Met de verschillende rotatiesnelheden kunt u de ventilator zodanig instellen dat het een groot oppervlakte van uw ruimte kan verkoelen. Tevens kunt u kiezen uit een verschillend aantal bladen voor uw ventilator.

Door de windverplaatsing wordt transpiratie die een menselijk lichaam produceert veel makkelijker afgevoerd, waardoor u een aangenaam gevoel blijft houden, of u zich nu inspant tijdens uw werk of ontspant op de bank een licht briesje doet wonderen!

Naast het verkoelende effect van een ventilator creëert u ook nog eens een interieur dat doet denken aan een prettige accommodatie in een tropisch vakantieoord. Neem eens een kijkje in onze online shop, waar u keuze heeft uit een ruim assortiment Beacon en Westinghouse ventilatoren in vele kleuren, stijlen en prijsklasse.

Onze plafondventilatoren kunt u makkelijk en snel bestellen vanuit uw luie stoel. De ventilatoren worden snel bij u thuisbezorgd en zijn makkelijk te installeren. Binnen no time heeft u uw interieur verrijkt en gaat u koel de zomer tegemoet.


Plafondventilatoren in de zomer